Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Státy nás nakonec do té války zatáhnou. Asi je osudem dané, že společnost bude vždy fungovat na principu: "chytráci oblbnou hlupáky a hlupáci budou na ně pracovat a nechají se posílat na jatka, kterým chytráci říkají válka. A my "moudří a spravedliví" na tom nic nezměníme. Asi nejsme tak moudří, když si toto nedokážeme přiznat. 

Jediné co zde mohu neustále opakovat, že stát (monopol) je to co živí a podporuje zlo, že nikdy nebude černá bílou, ani když si na ni budete svítit „úspornou“ žárovkou. Že všechny omezené zdroje co se použijí na válku, budou jinde chybět.  Že peníze se v normálním světě (bez státu) nesypou z nebe.

Stejně jako fyzikální zákony tak i to skutečné přirozené právo a od něho odvozené zákony lidského jednání, směny a mnoho dalších nejsou "vynálezem“ státu ale  stát je ten, co je nejen ignoruje, ale dokonce se je snaží násilím  přepsat.

2 3
možnosti
PS

Hodně popletený názor .

3 2
možnosti
LW
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 687x
Student původem ze západočeských Rokycan. Vystudoval gymnázium a nyní studuje strojní fakultu ZČU a zajímá ho ode-všeho něco. Specialista na biodegradovatelné polymery a aditivní technologie. Píšu zejména o počítačích, elektronice a mých pohledech na určité věci.